Alles over despectaculaire Nacht van HORNBACH

dinsdag 26 oktober 2021

Vier strijdlustige klussers staren elkaar binnenkort diep in de ogen tijdens dé finalenacht. De gereedschapsgordel strak om de heupen, de veiligheidsbril bij de hand. Klaar voor de ultieme klusbeproeving: de Nacht van HORNBACH! Op dit moment wordt alles in paraatheid gebracht voor het slotstuk van de bloedstollende zoektocht naar de Beste Klusser van Nederland. Met heuse kluseilanden, bergen aan gereedschap, Maxim en meer…​​​​​​​

Hoe de deelnemers zich precies mogen bewijzen, weet voorlopig alleen de jury. Maar dat het een finaleproef voor in de geschiedenisboeken wordt… Ja, dat staat dus al vast.

Wat gaan we zien?
-  Een spectaculaire HORNBACH-arena waar genoeg gereedschap voorhanden is en met vier kluseilanden waarop de finalisten hun grootste klusdromen waar kunnen maken. Over natte dromen gesproken...
-  Slapen? Gapen? Daar is geen tijd voor. Er zijn maar weinig mensen die kunnen zeggen dat ze 's nachts de heilige HORNBACH-vloer hebben mogen betreden. Dat neemt niemand onze strijdvaardige deelnemers meer af.
-  Per finalist een persoonlijke HORNBACH-assistent die altijd aan hun zijde staat en aan één woord genoeg heeft. Samen weten ze het beste materiaal uit de schappen te tillen, er is immers geen tijd te verliezen!
-  Presentator Maxim en de vakkundige jury zijn er niet alleen om soms wat druk van de ketel te halen en de nodige humor in te brengen, maar ook om het klusgeweld goed te beoordelen.

Hoe werkt het?
De finalisten horen 48 uur voor de finale hoe ze zich mogen bewijzen in de proef der proeven. Daarna krijgen ze 24 uur de tijd om het allerbeste plan te maken en materiaal op te vragen. Dan, als de Nacht van HORNBACH valt en de lichten zijn gedimd, betreden ze die beruchte klusarena. En daar zullen ze tot in de vroege uurtjes alles, maar dan ook álles, moeten geven om voor eens en altijd uit te vechten wie de Beste Klusser van Nederland 2021 is.

Oftewel: dit moet je zien.

Maak het zelf mee, op vrijdag 5 november om 16 uur. Kijken dus!