De Nacht van HORNBACHkent drie ijzersterke juryleden

vrijdag 22 oktober 2021

Met trots kondigen we de juryleden aan voor de grote finale tijdens de Nacht van HORNBACH: Jord Althuizen, Nicole Prins en Nico Teeuwen. De taak waarvoor zij staan is niet eenvoudig, maar met hun bakken aan ervaring en professionaliteit weten ze de Beste Klusser van Nederland er als geen ander uit te filteren. Zij zijn er klaar voor, jij ook?

Jord Althuizen, barbecuekoning​​​​​​​
Hij staat bekend als dé barbecuekoning van Nederland, of beter gezegd: Mr Smokey Goodness. Jord mag dan veelal in de keuken of tussen de rookwalmen staan, maar hij is ook behoorlijk handig op klusgebied! Immers, zowel chefs als klussers vinden het gaaf om iets moois te maken met hun eigen handen en moeten over dezelfde soort vaardigheden beschikken. Denk aan een goede controle over hun handen, verstand van ruimtelijk inzicht en veel creatief denken. En niet geheel onbelangrijk: deadline is deadline, dus eten op tafel en het project op tijd af.

Nicole Prins, handywoman eersteklas
Zelfs de woorden klusvrouw en handywoman doen haar nog tekort want deze vrouw kan klussen als geen ander. Wanneer zij een schep in de grond zet, begint de aarde te trillen. Voor wie het nog niet weet: ze bouwde een zwembad voor haar kinderen in de achtertuin en legde het hele proces vast op video. Dat maakte haar niet alleen in één klap een ware YouTube-held maar ook een grote heldin voor ons. Zien we je daar even knipperen van ongeloof? Ja mannen, we bedoelen maar. Zie hier het bewijs.

Nico Teeuwen, HORNBACH-expert
Zeg je HORNBACH, dan zeg je Nico. Hij is een van de grote profi-experts bij HORNBACH die alles - maar dan ook écht alles - weet op het gebied van klussen en zo’n beetje in zijn oranje shirt slaapt. Moeilijk gereedschap? Inspiratie nodig? Loop je vast met je bouwplan? Jij vraagt, hij draait. Voor de Nacht van HORNBACH kruipt hij in de vlammende rol van jurylid en laat hij zijn kritische oog en expertise over elke actie en elk detail gaan, op zoek naar die éne klusser der klussers.

Foto: Remko Kraaijeveld