Dit staatje te wachten

donderdag 30 september 2021

Yes, je bent lekker op weg. Als kapitein van je eigen klusschip heb je het helemaal zelf in de hand. Maar hou je pet vast, want de wilde wateren zullen vragen om een stevige koers en vastberadenheid. Om te voorkomen dat je straks van de HORNBACH-radar valt: deze stappen moet je afvinken voor een goede reis naar de eindstreep. ​​​​​​​

Overleef je… de thuisproef?

Niet alleen de kandidaten, ook team HORNBACH komt volop in actie. In de weekenden van 2 + 3 en 9 + 10 oktober gaat onze crew van experts langs bij de grote winnaars uit de stemronde. Hoor jij bij het gouden klustrio van jouw vestiging? Dan mag je laten zien wat je in huis hebt. Letterlijk, want we komen naar jou toe voor de thuisproef. Wij bepalen de opdracht en randvoorwaarden (zoals creativiteit, snelheid en techniek), jij bepaalt de rest. Uiteraard gebeurt dit op een halve rolmaat-afstand van onze crew, zodat jij je werk veilig kunt uitvoeren.

Kun je… de belangrijkste criteria moeiteloos afvinken?
Elke proef legt meteen al je kwaliteiten en zwakheden bloot. Valsspelen is geen optie, maar slim klussen wel. Zorg er dus voor dat jouw beste skills in je gordel zitten, want de HORNBACH-ogen staan altijd op scherp. Hoe snel ben je? Hoe gedetailleerd? Durf je buiten de lijntjes te timmeren en zagen? En nee, de tijd wacht op niemand…

Schop je… het tot kluskoning van jouw vestiging?
Alle deelnemers krijgen dezelfde proef en dezelfde fikse uitdaging, maar hoe zullen ze het aanpakken? Wat ga je maken? Het zal niet makkelijk worden. Er kan er maar één de vestigingstitel binnenslepen. Ben jij ook zo benieuwd wie er uiteindelijk doorgaan naar de volgende ronde? De 16 vestigingswinnaars worden op 19 oktober bekend gemaakt, dus blijf de HORNBACH-kanalen regelmatig checken.

Ben je… een ware finalist?  
De jury maakt de 4 finalisten bekend die doorgaan naar de spectaculaire Nacht van HORNBACH. Spannend? Absoluut. Ligt de druk hoog? Reken maar. Deze eindfase is voor de echte aanpakkers en volhouders. Voor de deelnemers die tot het gaatje durven te gaan. Een nacht waarin hun klusvermogen tot het maximale wordt getest. De vraag is niet meer óf ze goed kunnen klussen, maar wie de aller-, aller-, allerbeste is.