Dit zijn devervolgstappen

maandag 13 september 2021

Het is officieel: je zit nu écht volop in de race voor de Beste Klusser van Nederland. Join the team. En dat team bestaat uit retegoede klussers uit alle hoeken en gaten van Nederland. We zien de mooiste dakkapellen en tuinkamers voorbijkomen, maar ook droombadkamers en gehele renovaties. Indrukwekkend en inspirerend, maar bovenal: de lat ligt hoog. Heel hoog. Dus, hoe ga jij je concurrenten het nakijken geven?

1. Stemmen verzamelen
Ga met een megafoon door de stad, ga los op social media, hang spandoeken op en spam iedereen met deze link. Kortom: roep je complete familie, beste vrienden, leuke buren, favoriete collega’s en vage kennissen op om op jou (of je favoriete klusser) te stemmen en je zo naar de volgende ronde te loodsen. De stemmen zijn keihard nodig voor een plek in de...

2. Kwalificatierondes
Per HORNBACH-vestiging worden er drie kandidaten geselecteerd die de meeste stemmen hebben binnengesleept. Zij maken zich op voor de kwalificatierondes aan huis waar team HORNBACH langskomt! Per vestiging gaan we op bezoek bij deze drie stoere aanpakkers die on the spot laten zien wat ze in huis hebben en zullen bewijzen waarom zij een plek bij de laatste zestien topklussers van Nederland verdienen.

3. Kluskoning van jouw vestiging
Zorg jij ervoor dat je de vestigingstitel binnensleept? Dan komt de finale echt in zicht. Wie weet behoor jij straks tot de vier klussers die doorgaan naar het gruwelijke eindspektakel.

4. De Nacht van HORNBACH
De nacht waar je op hebt gewacht. Tijd om het slagveld in dé klushemel te betreden voor een laatste slag en stoot. De vier overgebleven klussers worden hier nog één keer tot het uiterste getest op hun brute skills. Ben jij erbij?